-Nick w grze : Naruto Kosiara
-Czy jesteś w stanie wspierać serwer finansowo ? ( jeśli tak to ile ) : tak (zależy)
-Ile czasu codziennie poświęcasz na Nbo : od 3h do 5+
-Doświadczenie : Grałem na wielu otsach Naruto jak że oglądam Anime czyli mam w tym duże doświadczenie
-Dlaczego ty ? : Myślę że dobrze bym się sprawował jako Anbu także chcę pokazać takim "Zielonym" którzy dopiero wejdą co i jak żeby nie wyszli z otsa po pierwszej minucie ;> , służę dobrą radą jak i pomysłami . btw. >>> Pawlo mam nadzieję że nie będziesz tu wypominał że jechałem kiedyś na mc bo dobrze wiesz kto zaczął pierwszy na mc jechać ^.
Pozdrawiam , Kosiara.
kosiara mhmmm mam 2 filmiki , a więc sami znacie moją odpowiedz ...
Zacznij grać normalnie , co prawa widziałem Cię jak normalnie się biłeś z ludzmi ... ale te filmiki się same nie zrobiły .
Jak dla mnie delete char ( nie bierz tego do sb )
zacznij od nowa , od zera bez wspomagaczy czy bicia podkładaczy i pokaż na co Cie naprawde stać . A wiem że potrafisz
Ostatnio edytowany przez Pawlosik (2012-11-14 15:44:59)
Tylko wiesz , sam jechałeś na mc bo widziałem i nie mam poco zmyślać , zazdrość ? Nie wchodzi w grę . Nie będę Cie oskarżał ALE z tego co wiem lub widziałem to KAŻDY bił podkładaczy owszem ja też ale nie do takiego stopnia że cały mój lvl jest z mc , wielu przyzna że warowałem się całe dnie kontem We Are Champions codzienie
Pozdrawiam